+31(0)162 512714
Keizersveer 3A, 4941 TA, Raamsdonksveer
[email protected]
Moonen
72 Rondspant Gejoggeld

Senden Sie die Anzeige der Moonen 72 Rondspant Gejoggeld an einen Freund

Name Freund
E-Mail an einen Freund
Ihren Namen
Ihre E-Mail
Ich möchte eine Kopie erhalten
Opmerkingen
An einen Freund senden
Weitere Informationen
Moonen
 
72 Rondspant Gejoggeld
 
€ 645.000
MwSt Bezahlt

Dit prachtige schip is zowel van binnen als van buiten zeer ruim en voorzien van alle nodige luxe. Hiermee is het uitermate geschikt voor lang verblijf aan boord of permanente bewoning! Altijd goed onderhouden en jaarlijkse gestald in winterstalling. (SI keuring 2018)
 

Het schip is uitgerust met een ruim achterdek en een flyingbridge, deze is te bereiken via de luie trap op het achterdek. De flyingbridge heeft veel zit mogelijkheden en vanuit deze positie heeft de schipper veel zicht op alles wat rondom het schip gebeurd. (Nieuwe afsluitbare tent voor achterdek 2016 en nieuwe buitenkussens 2017)

 

Het geheel gelijkvloerse dek is uitgerust met een prachtige salon met een ruime zithoek en fauteuil. Verder naar voren bevinden zich de keuken en dinette. De keuken is voorzien van een elektrisch kooktoestel, een nieuwe koelkast, een vaatwasser en een combi oven/magnetron. De Dinette is uitgerust met een ruime bank en tafel, er is een mogelijkheid om extra stoelen aan de tafel te zetten. (Nieuwe lederen stoffering 2016 en nieuwe gordijnen 2017)

 

Direct naast de keuken is de stuurhut. De stuurhut is zeer overzichtelijk ingedeeld en voorzien van al het nodige apparatuur. De trap naast de stuurhut gaat naar de slaapvertrekken in de voorzijde van het schip. Hier bevinden zich drie hutten waaronder de master bedroom. In de punt is een ruim twee-persoonsbed met veel kastruimte. De slaapkamer in de punt wordt verbonden met de tweede slaapkamer d.m.v. een badkamer, deze is voorzien van een ruime wastafel, een toilet een een douche. De tweede slaapkamer is voorzien van twee losse één-persoonsbedden. Tot slot de master bedroom, deze is voorzien van een groot twee-persoonsbed, televisie, veel kast ruimte en eigen badkamer incl. douche, toilet en wastafel.

 

Via de trap aan de achterkant van de salon zijn de achterhutten en machinekamer te bereiken. Deze ruimtes kunnen tevens ook gebruikt worden als crewcabins. Beide slaaphutten zijn uitgerust met ruime stapelbedden, waarvan één met een tweepersoons onderbed. Tussen de slaapvertrekken in is de derde badkamer. Deze is voorzien van een toilet, douche, wasbak en wasmachine. De machinekamer is ruim ingedeeld en altijd goed onderhouden.

Allgemein

Rumpfform:
Decksausführung:
Aufbau:
Steueranlage:
Fenster:
CE code:

Innenausstattung

Material, Farben:
Ausstattung, Gardinen:
Stereoanlage/Fernseher:
Fernseher:
Kühlschrank:
Gefrierschrank:
Heizung:

Motor, Elektrik, Wasser

Verbrauch:
Batterie:
Batterieladegerät:
Warmwasser:
Abwassertank:

Nautische Instrumente

Kompass:
Echolot:

Zubehören

Außenkissen:
Deckplanen:

Sicherheit

Epirb:
Rettungsinsel:
Bilgepumpe:
Brandschutz:

Empfohlene Boote

Pacific Allure 1900

Grösse: 19.30 / 5.40 / 13.06 m
Jahr: 2002
Material:Stahl
Motor:
€ 498.000

Aquanaut Unico 1500 Pilothouse Pilothouse

Grösse: 14.95 / 4.55 / 1.20 m
Jahr: 2010
Material:Stahl
Motor:
€ 475.000

EBYCA FLY 1160

Grösse: 11.60 / 4.07 / 0.90 m
Jahr: 2002
Material:Stahl
Motor:Mercedes Benz 80 PS, Einzelschraube
€ 139.500